DETOX

DetoxDetox met Innerwave samen met MI-Yoga!

“Clean van binnen, is clean in je hoofd”

Detox betekent letterlijk ontgiften/ontslakken!
Ontslakken komt uit de natuurkunde en betekent letterlijk het verwijderen van resten/aanslag die ontstaan zijn door de verwerkingsprocessen van producten. Elke uitscheiding van slakken heeft een verjonging van het weefsel tot gevolg.
Het lymfestelsel is verantwoordelijk voor het schoonmaken van je lichaam op celniveau. Het lymfevocht voert de afvalstoffen zoals chemicaliën, giftige stoffen, onverteerbare proteïnes, etc. die tussen je cellen zitten af naar het bloed. Je bloed zorgt ervoor, dat deze uit je lichaam gewerkt worden. Wanneer je bloed dikker is dan het lymfevocht, kan het lymfestelsel zijn afvalstoffen niet goed kwijt, omdat je bloed al verzadigd is door verzuring van het lichaam. Dus we moeten eerst zorgen voor een verdunning van het bloed.
- Gekookt voedsel, zuivel en vlees zijn onder andere verantwoordelijk voor het dik maken.
- Rauw fruit, rauwe groenten en vasten maken het bloed dunner.

Voeding in de darmen

Het is belangrijk om zoveel mogelijk basisch (of alkalisch) voedsel verstandig te nuttigen. Vooral (groene) groenten zijn basisch, maar als deze kapot gekookt zijn, dan is de werking ervan niet meer basisch maar verzurend. De meeste kruiden zijn zeer basisch. Fruit goed gerijpt is basisch, maar teveel genuttigd verzurend, omdat het gaat gisten. Olie (EV) en noten zijn meest neutraal. Vlees en vis zijn sterk verzurend. Geraffineerde vetten en voeding zijn sterk verzurend, zo ook koffie en frisdranken.
Wanneer de darmen niet goed functioneren(lees: darmtraagheid), ontstaan er stofwisselingsgiffen. Dit gebeurt in zowel de dikke darm (constipatie) als in de dunne darm. In de dunne darm vinden de belangrijkste voedingsomzettingen plaats en wordt het hele organisme van voedingsstoffen voorzien. Door deze verstoppingen ontstaan er rottings- en gistingsprocessen, die in alle opzichten niet goed zijn voor het lichaam. Het merendeel van de westerse mens heeft hiermee te kampen. Deze giffen kunnen in het hele lichaam tot uiting komen en hebben zelfs invloed op de geest.
Het komt dus bijna allemaal neer op één ding: “ontgifting”. Als antwoord op de oorzaken van ongemakken ontstaan door toxines. Verwijder de toxines die aanspraak maken op je lichaam, je gezondheid en je leven en de deur zal open gaan naar een vitaler leven. Je zal profiteren van de geneeskundige krachten uit de natuur! Je kunt zelf het verschil maken door bewust te eten en te leven.
Toxines in je lichaam ontstaan niet alleen via de lucht die we inademenen, het water dat we drinken en het voedsel dat we eten. Toxines kunnen ontstaan op elk niveau in je leven, of het nu je rommelige kantoor is, het werk dat je doet, de relatie die je hebt, de mensen door wie je wordt omringd, de gedachten en gevoelens die je hebt….
Zodra je begint te ontgiften zullen spoedig de gevolgen van wat rommelig is in je emoties, je geest en je leven zichtbaar worden: “Clean van binnen, is clean in je hoofd”. Je lichaam zal er soepeler van worden, je leven zal soepeler verlopen, je kan beter omgaan met negativiteit, emoties en gevoelens.
Voordelen van de Innerwave detox-kuur (met een aanvullend voedingsplan):

 •  Verhoogt de vitaliteit
 •  Verjonging van alle weefsels
 •  Rust na een stressvolle periode
 •  Mooiere huid
 •  Zelfvertrouwen
 •  Gewicht- en vochtverlies
 •  Reiniging van medicijnen en antibiotica
 •  Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels
 •  Concentratie
 •  Verlaagd cholesterol
 •  Spieren en gewrichten worden soepeler
 •  Verlicht artritis en andere gewrichtsaandoeningen
 •  Verlaagt bloeddruk

Klik hier voor meer informatie over de detoxkuur

Klik hier om de kuur te bestellen

Wil je de kuur thuisgestuurd, ga dan naar de website van Innerwave
en voer de volgende code in bij het afrekenen: miyoga19 dan ontvang je 5% korting.

Innerwave foto