Ervaringen met MI!

Yoga Juffrouw Miranda, vroeg toen ze net klaar was met de opleiding tot Yoga instructrice of ik een keer een proeflesje wilde doen. Miranda is mijn zus en de eerste les ging ze boven op een slaapkamer geven in het huis van onze ouders. Ik dacht waarom niet. Ik heb altijd een beetje het idee gehad dat yoga iets wazigs was. De eerste les dacht ik jeetje wat ben ik een stijve hark. Na de les ben ik doorgegaan en ik vind het erg fijn om te doen. Ik ben echt zo iemand, als ik iets niet leuk vind dan doe ik het ook niet. En na een aantal lessen merk ik ook echt vorderingen. Tijdens de les merk je ook echt dat je alleen daar mee bezig bent, omdat je jezelf toch overal op moet concentreren. Ademhaling, houding, banda’s enz. Ik vind het echt fijn om te doen en vooral de thee na afloop is echt een aanrader.
Ik kan echt iedereen aanraden een paar proeflessen te volgen, want dan weet je wat het is. Voor velen is yoga echt onbekend. Met vriendelijke groet Claudia

Claudia Lanslots, yogi
http://www.devossenberg.net/

De workshop met Robert Boustany, een charismatische man met een zachte stem, vond ik verhelderend. Het werd me duidelijk hoeveel we al hebben geleerd bij Mi-Yoga van Miranda.

Judith Suurmeijer, yogi
http://mi-yoga.nl

Inspirerend was de workshop met Robert Boustany in de Appelschuur in Dussen zeker!

Daarnaast ben ik ook bijzonder blij dat ik deze 'Way of living' wekelijks meer en meer eigen kan maken in jouw yoga praktijk!

Ursula van den Houdt, yogi
http://mi-yoga.nl