Flexible Body Flexible Mind

Zaterdag 15 dec 9:30-11:30 

Een flexibel lichaam en een flexibele geest maken een gelukkig(er) mens!

Zou je willen dat je je niet zo stijf voelt of beter met veranderingen in je dagelijks leven om kunt gaan?

Deze workshop is uitermate geschikt voor:
* Iedereen die zich stijf voelt
* Iedereen die wil ontdekken op welke manier je denkpatronen van
invloed zijn op je lijf en leven.

Wanneer je een soepel lijf combineert met een flexibele geest kan het leven een heel stuk gemakkelijker zijn, niet alleen in een yogales ;-). Nu vraag je je misschien af wat denken met bewegen heeft te maken en yoga met wetenschap?

In deze workshop laat Christel Lemmen je ervaren wat het betekent voor je lichaam om makkelijker te bewegen, met behulp toegepaste neurologie, fysiologie en alchemie en yoga principes. Dat klinkt moeilijk, maar vaak kun je al binnen een korte tijd (tijdens de workshop) resultaat zien: Een flexibele geest betekent dat je gericht bent op het zien van mogelijkheden, niet als eerste de beperkingen. Meditatie, een open mind en bewustzijn van je innerlijke dialoog zijn belangrijke tools, die beïnvloeden wat er in je lijf gebeurt: verzuring, meer of minder spierspanning, veranderingen in het zenuwstelsel en ga zo maar door. Wil je graag meer inzicht en bewustzijn in jouw patronen, kom dan mee ontdekken en spelenderwijs bewegen in deze workshop.

Juist als je je stijf voelt of bent is deze yoga en meer workshop ideaal om dit te veranderen.

Je docent voor deze workshop: 
Christel Lemmen is een ervaren yoga docent, fysiotherapeut/docent lichamelijke opvoeding en inspanningsfysioloog, woont en werkt in Sydney Australië, en heeft jarenlang in NL als hogeschool docent fysiotherapie, lichamelijke opvoeding en sport en bewegen gewerkt. Zodoende heeft Christel veel verstand van het menselijk lichaam, bewegen en klachten en blessures. Ze heeft haar eigen praktijk Nourish Body Mind Spirit in Sydney.

WANNEER: 15 december 2018 van 9.30 – 12.30
WAAR: De Appelschuur, Hoek 10 - Dussen
PRIJS: 40 euro (Early Bird € 35,- opgeven voor 11 dec!!)

Individuele behandeling:
Wil je ook een individuele sessie om verder te kijken naar flexibiliteit/pijn/blessures en je emotionele/spirituele patronen?
Per sessie: 80 euro / 50 min
Dat kan, neem dan even apart contact op met
Miranda: info@mi-yoga.nl
Christel: https://www.facebook.com/NourishBodyMindSpirit messenger of NourishBodyMindSpirits@gmail.com

No Comments Yet.

Leave a comment