Full Moon Gongbad met Kundalini Yoga

GONGBAD:

De gong is een oud en heilig instrument van genezing, verjonging en transformatie.
De Gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel. Op het fysieke niveau helpt de gong spanningen los te laten, prana wordt versterkt, onze vitale levenskracht verhoogt en de circulatie verbetert.
Het geluid van de gong werkt op de Alpha- Theta- en misschien zelfs op de Delta-hersengolven.
Alles wat je hoeft te doen is comfortabel liggen, je ogen sluiten en ontspan.
De gong is extra krachtig tijdens volle maan!!
De kundalini Yoga lessen leren je je eigen energieveld te beheren en ook te versterken. Daarnaast zullen ze een vrije energiestroom in je lichaam stimuleren ter bevordering van je bewustzijn. De zintuigen komen tot rust, de energie gaat beter stromen en het is ontspannend voor lichaam en geest.
Kundalini Yoga brengt je energieniveau op een hoger peil, waardoor je wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent en je uiteindelijk wakkerder bewuster en stralend gezond wordt. Het is een volledige workout voor lichaam, geest en ziel.
Je brengt je lichaam in vorm en traint de geest om flexibel en stabiel om te gaan met stress en verandering. Negatieve patronen en weerstanden worden doorbroken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je realiseert je mogelijkheden.
We beginnen met kundalini yoga om je te openen voor de helende klanken en trillingen van de gong - laat je onderdompelen! en kom het mee beleven!

WANNEER: 22 december 2018 van 20.00 – 22.15
WAAR: De Appelschuur, Hoek 10 - Dussen
PRIJS: 25 euro (Early Bird € 22,50,- opgeven voor 18 dec!!)

KLIK OM AAN TE MELDEN

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment