Heart Wave Ritmes & Gongsessie

Zaterdag 11 november

In deze workshop wordt je, onder begeleiding 
van Francy, meegenomen in een
ontdekkingstocht in je eigen lichaam en geef je jezelf een nspirerend dansmoment.

Heart wave ritmes dansen is vrij bewegen door verschillende ritmes die samen een golfbeweging vormen die je energie brengen en je hart openen. De ritmes staan in verbinding met energiepunten in je lichaam (chakra’s) en verschillende energieën die het leven biedt.
De ritmes nodigen je uit om in beweging te komen, te luisteren naar je lichaam en je natuurlijke stroom en expressie te (her)ontdekken. Elk ritme heeft zijn eigen energie en karakter en spreekt je op een andere manier aan.

Geen voorgeschreven pasjes, iedereen kan de ritmes dansen, je doet het altijd goed. De uitdaging is om aanwezig en in beweging te blijven in je dans van het moment. Het enige dat je hoeft te doen is bewegen zoals je voelt dat je lichaam zich wilt bewegen.
Na deze sessie voel je je happy en herboren. Je ervaart ontspanning en plezier en je verbindt je met je kracht en levenslust.

We dansen op blote voeten. Draag makkelijke loszittende kleding, bij voorkeur in laagjes, zodat je naar behoefte meer/minder kleding kunt dragen. Neem een flesje water mee. We starten met een warming up, begeleide lichaamsmeditatie en daarna dansen we diverse bewegingsritmes.

Aansluitend vindt er een ontspannende gongsessie plaats begeleid door Miranda:

De gong is een oud en heilig instrument van genezing, verjonging en transformatie.
De Gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel. Op het fysieke niveau helpt de gong spanningen los te laten, prana wordt versterkt, onze vitale levenskracht verhoogt en de circulatie verbetert.
Het geluid van de gong werkt op de Alpha- Theta- en misschien zelfs op de Delta-hersengolven.
Alles wat je hoeft te doen is comfortabel liggen, je ogen sluiten en ontspan.
Neem voor de zekerheid een deken mee en je yogamat.

Wanneer: Vrijdag 6 oktober a.s.
Waar: Appelschuur, Hoek 10 te Dussen
Tijd: 19:30 uur tot ± 22:15 uur
Kosten: € 20,- inclusief thee,
vroegboekkorting € 2,50 t/m dinsdag 5 september.

No Comments Yet.

Leave a comment