Lezing/Presentatie over ‘Het Ontstaan van Ziektes’ en ‘Het Hormoon Geheim’

MI-Yoga! organiseert op vrijdag 30 mei:

Lezing/Presentatie over 'Het Ontstaan van Ziektes' en 'Het Hormoon Geheim'
2 lezingen in één avond en nog wat lekkernijen van MI-Culi!

Moeiteloos afvallen, natuurlijke schoonheid en een stabiele cyclus!?

Te mooi om waar te zijn? Toch kan iedereen dit binnen een maand ervaren volgens Crispijn Hartzema, schrijver van het boek Het Hormoon Geheim. In dit boek legt Crispijn uit waarom het balanceren van je hormonen de sleutel is tot een gezond, lang en gelukkig leven.

Het Hormoon geheim gaat via een 3 stappenplan in op; welke voeding je echt moet vermijden, welke voeding het allerbeste voor je is (en vooral waarom) en hoe je yoga, meditatie en innerlijk energie management kan inzetten om het hormoonbalanstraject zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Het resultaat? Je komt makkelijk op je natuurlijke gewicht, je krijgt meer energie en klachten gerelateerd aan de mannelijke en vrouwelijke cyclus worden flink verminderd en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Het boek is een praktische handleiding voor iedereen. Of je nu net hebt besloten aan je gezondheid te gaan werken of al een echte ‘health guru’ bent. In dit boek staat jouw volgende stap naar maximale gezondheid en het bijbehorende leven!

Over de schrijver
Crispijn Hartzema is voeding- en lifestyle coach, schrijver, spreker en oprichter van het gezondheidsplatform pranaliving. Sinds 2009 coacht en begeleidt hij mensen op weg naar een betere gezondheid en levensstijl. Hij zet hierbij niet alleen voeding in maar ook zaken als meditatie, yoga, chakra healing, astrologische blauwdruk en NLP.

Patrick Willems, bedenker, motivator, eigenaar en drijvende kracht achter het Innerwave-concept.

Patrick legt uit hoe en waar ziektes ontstaan en hoe je dit kunt herkennen of voorkomen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de Innerwave Detoxkuur. Een gezond lichaam zorgt immers mede voor een gelukkig en vitaal gevoel. Soms heeft ons lichaam echter wat extra hulp nodig om zowel fysiek als mentaal in balans te kunnen komen en te blijven. Zo ervoer Patrick ooit zelf aan den lijve. Enthousiast en overtuigd van deze zowel fysieke als mentale vooruitgang dankzij het detoxen, heeft Patrick een persoonlijke missie om deze levensvisie met de rest van de wereld te delen. Vanuit zijn passie weet hij mensen te raken én te inspireren. Hij is inmiddels veelgevraagd coach en spreker op het gebied van voeding, gezonde lifestyle en natuurlijk detoxen.

Wanneer: Vrijdag 30 mei 2014 a.s.
Ontvangst: 19:30u koffie/thee en een zoetigheidje
Tijd: 19:00u tot ± 22: 00u
19:00u tot ± 19:45u Patrick Willems
19:45u tot ± 20:15u Pauze
20:15u tot ± 21:45u Crispijn Hartzema
Lokatie: Appelschuur, Hoek 12 in Dussen
Bijdrage: € 15,- 

Iedereen is welkom, neem gerust iemand mee!

Klik hier om je aan te melden

No Comments Yet.

Leave a comment