MantraSjamGong

MantraSjamGong

Aan het einde van het jaar staan we samen even stil bij wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht en wat we wensen voor het nieuwe jaar.
Kom je samen met ons het jaar afsluiten? Met mantra’s, meditatie, drum en gong sluiten we het oude jaar af en maken we ons klaar voor het nieuwe! In deze middag worden krachten gebundeld om maximale resonantie te ervaren en om in hogere sferen te ontspannen.
MANTRA’S
Mantra’s zingen samen met Arlette en Jeroen. Mantra’s zijn als een medicijn voor de ziel. Een mantra is meer dan een klank, reeks klanken of woorden. Ze kunnen diep in je systeem resoneren en rust, positiviteit of inspiratie geven. Mantra’s zijn magisch!
VETIVER
Puur essentiële Vetiver olie geurt door de ruimte ter ondersteuning. Vetiver olie brengt de mens in verbinding met de krachten van de aarde, waaruit hij regeneratie en versterking ervaart. Zij brengt ons weer sterk in verbinding met ons eigen lichaam en onze seksualiteit. Dit gebeurt op een rustige aardgebonden wijze. Vetiver helpt je dieper geworteld te raken in het leven, voor meer houvast. Sommige mensen ervaren veel stress en hun energie raakt erg verdeeld door de vele prioriteiten, vriendschappen en activiteiten. Deze olie zorgt voor een diepere connectie met wat je voelt en denkt, waardoor je meer zelfbewust wordt en de wortel van een emotioneel probleem duidelijker ziet. Je pijn wordt zichtbaar en je durft het recht in de ogen te kijken. Heling en verlichting komt als je de pijn kunt aangaan en kunt voelen tot het loslaat. Met deze essentiële olie voel je gesteund in jouw proces, hoe moeilijk het soms ook is. Je voelt geen behoefte meer om te vluchten of het op te geven. Je bent meer bewust in het hier en nu.
GONGBAD
De frequenties van de gong dringen diep door in iedere cel van het lichaam en zorgen ervoor dat spanningen verdwijnen en de circulatie wordt verbeterd. De gong is een oud en heilig instrument van genezing, verjonging en transformatie.
De Gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel. Op het fysieke niveau helpt de gong spanningen los te laten, prana wordt versterkt, onze vitale levenskracht verhoogt en de circulatie verbetert.
Het geluid van de gong werkt op de Alpha- Theta- en misschien zelfs op de Delta-hersengolven.
Alles wat je hoeft te doen is comfortabel liggen, je ogen sluiten en ontspan.
SJAMANENDRUM
De klanken van de sjamanendrum, die de hartklop van moeder aarde worden genoemd, kunnen je in een diepe meditatie of trance brengen.

WANNEER: Zondag 30 december 16:00 - ong 18:00u
WAAR: Het Huis van het Hier en NU, Oosterhoutseweg 2, 4847 TC, TETERINGEN
BIJDRAGE: € 25,-

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

No Comments Yet.

Leave a comment