MI-Gong op Happy Life Festival 6-7 sept ’19

Ontdek de helende kracht van de gong

De gong is een oud en heilig instrument van genezing, verjonging en transformatie.
In een gongbad word je meegenomen door de gong op een spirituele reis van klank en brengt ons naar de bron van ons meest intieme zelf gedurende 45 minuten. De gong symboliseert de klank “AUM of OM” of “OHM”. “AUM” is de klank van de totale resonantie van het universum.

De Gong produceert sterke geluidsgolven, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt overspoeld door geluid en wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel.

Op een fysieke niveau, laat de gong spanningen en blokkades in het lichaam los, het stimuleert een verbeterde werking van het klierenstelsel en zenuwstelsel, prana, onze vitale levenskracht, wordt verhoogt en de circulatie wordt gestimuleerd.

Happy Life Festival: Ervaar de helende en transformerende klanken en trillingen van de gong, die als een wervelwind doorheen al je cellen resoneert en laat je onderdompelen. Het effect is niet echt te omschrijven, maar kan nog dagen lang gevoeld worden.

Maar voordat je je laat onderdompelen, bereid je je voor met een krachtige Kundalini pranic yogasessie, zodat je je helemaal kunt openstellen voor de helende klanken van de gong. De oefeningen hebben in korte tijd al effect en zijn voor iedereen toegankelijk. ‘Als je kunt ademen, kun je yoga doen,’ aldus Yogi Bhajan, die deze yogavorm naar het westen heeft gebracht. De dynamische oefeningen geven je een fysieke uitdaging in combinatie met de meditatieve energie.

Trek soepele kleding aan (afhankelijk van het weer eventueel extra lagen en warme sokken). En zorg dat je maag redelijk leeg is en drink geen alcohol van tevoren.

Klik op onderstaande link om je aan te melden via de facebookpagina

No Comments Yet.

Leave a comment