Proefles Yoga & Dans

Datum: Dinsdag 3 november a.s. 19:30 - 20:45u
Waar:    Appelschuur, Hoek 10 in Dussen

AANMELDEN

YenD1

De verbinding en harmonie van twee unieke werelden: het rustgevende, meditatieve van yoga en het expressieve, actieve van dans.

In deze les kun je kennismaken met Yoga en Dans. Bij Yoga en Dans worden yogahoudingen verbonden met bewegingen uit de danswereld. De vloeiende serie die ontstaat wordt uitgevoerd op muziek. Er wordt gebruik gemaakt van hedendaagse, klassieke en wereldmuziek. Een Yoga en Dans les is opgebouwd uit een korte meditatie, warming-up, yoga en dans serie en korte eindontspanning. Danservaring is niet vereist. De houdingen en bewegingen worden zorgvuldig opgebouwd. Een les is verbonden aan een thema (bijv. adem, kracht, balans) of de chakra's (energiecentra in het lichaam).

Door middel van muziek, beweging, ademhaling en dans ontstaat een bewegingsvorm, die helend is voor lichaam, geest, hart en ziel!

De les wordt gegeven door Francy de Jong. Zij heeft onlangs de
opleiding Yoga en Dans bij Samsara in Bilthoven afgerond. Verder
heeft zij meerdere jaren ervaring in dans, yoga en is opgeleid tot
creatief lichaamswerker.

Bewegen op muziek maakt je blij en krachtig, maar werkt ook verstillend. Het brengt je dichter bij jezelf en in het hier en nu. Adem en dans vanuit je hart!

De les wordt gegeven door Francy de Jong. Francy de JongZij heeft onlangs de opleiding Yoga en Dans bij Samsara in Bilthoven afgerond. Verder
heeft zij meerdere jaren ervaring in dans, yoga en is opgeleid tot creatief lichaamswerker.

YenD2        YenD3YenD4

No Comments Yet.

Leave a comment