Kokosolie van AmanPrana Aanbieding

 • Biologische-kokosolie-extra-virgin-cocos-Amanprana-Fair-Trade
 • Gemberpakking
 • Recepten met kokosolie
 • Amanprana_Gula_Java_Safran_Safraan_bio_super_voeding_fair_world_geen_junk (1)
 • Platte Cake Kokos Banaan Ananas
 • 28078_451772268234187_2128686814_n
 • breakfast-cookies-superfood
 • Mangosmoothie

Biologische Kokosolie 1600ml van AmanPrana in de aanbieding
normale prijs € 39,95
nu voor € 35,97

Bestel in de Eat-MI! webshop

Bio extra virgin fair trade kokosolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren.
Op brood proef je kokos. Bij koken niet; uw gerechten krijgen een zachte smaak. Biologische kokosolie bevat zeer weinig MOV’s (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie de meest stabiele is om te verhitten. MOV-rijke zonnebloem-, soya- en arachideolie mag niet verhit worden. Extra vierge biologische kokosolie van Amanprana bevat 0% transvetten. Verhitte MOV’s en transvetten zijn net zoals ontgeurde, geraffineerde of chemisch bewerkte olie, mede verantwoordelijk voor hart- en vaatziekten, kanker, diabetes,… Gebruik koudgeperste kokosnoot olie gerust als lippenbalsem, handcrème, massageolie,... Verhit voeding niet hoger dan 170 à 180°C.

Biologische-kokosolie-extra-virgin-cocos-Amanprana-Fair-Trade

Studie: Kokosnootolie stopt tandbederf en Candida Albicans door de Streptococcus Mutans bacterie aan te blokken

Onderzoekers van het Athlone Institute of Technology (AIT) in Ierland ontdekte dat kokosolie de groei van schadelijke mondbacteriën effectief voorkomt. Door deze schadelijke mondbacteriën een halt toe te roepen, krijgen mondinfecties, tandgaatjes alsook Candida Albicans weinig kans.

De onderzoekers wilden eigenlijk de menselijke spijsvertering van verschillende soorten plantaardige oliën nabootsen via enzymen. Ze stelden vervolgens deze door enzymen verteerde oliën bloot aan allerlei bacteriën. Zo ook aan Streptococcus Mutans die vaak voorkomt in de mond. Streptococcus Mutans is een bacterie die zuren produceert met tandbederf tot gevolg. Streptococcus Mutans kan ook door interactie met Candida Albicans schimmelinfecties veroorzaken (Candida Albicans).

De onderzoekers van AIT ontdekten dat diverse bacteriën bij kokosnootolie geen kans kregen. Kokosnootolie gaf bacteriegroei met als gevolg zuurvorming en schimmelvorming geen kans. Kokosnootolie was de enige olie in het onderzoek die dit kon. Dr. D. Brady , één van de onderzoekers, concludeerde bovendien dat kokosolie enerzijds je immuunsysteem een enorme boost kan geven. En dat kokosnootolie anderzijds ziekmakende pathogenen (micro-organismen) in de mond, darmen en elders kan dwarsbomen.

Bron: http://www.noble-house.tk/

3 Responses

 1. Ook goed voor je huid!
 2. Hallo Miranda Wat een prachtige website! Mijn complimenten. Ik heb het boek van Adreas Moritz in 1 adem uitgelezen en mijn lever gereinigd. Het was spannend maar het viel me erg mee. Een aantal galstenen kwijtgeraakt! In dat boek schreef hij ook over die kokosolie die nu bij jou in de aanbieding is. Die olie heeft nog een heel groot voordeel : je krijgt er wittere tanden van! En dat beweert hij niet alleen, vorige week een Indonesiche mevrouw op tv met stralend witte tanden, ze beweerde dat zij dit schoonheids- en gezondheidsmiddel al 10 jaar gebruikt en..... Nooit ziek is. Groetjes Marjan
 3. Hoi Marian, Dank voor je bericht! Dat is een goed boek hè van Andreas Moritz, er staan heel veel goede wetenswaardigheden in. De kokospalm wordt ook "The Tree of Life" genoemd! Grtzzz-MI!

Leave a comment