Yoga – Practical yoga en Kundalini yoga

MI-Yoga! - ‘Gewoon doen!'

De lessen van Mi-Yoga! zijn laagdrempelig, dynamisch en geschikt voor iedereen. Yoga maakt je sterk, vitaal en krachtig. Het verbetert je lichaamshouding, je voelt je fitter, het versoepelt je gewrichten, het versnelt de stofwisseling, het maakt je slanker, het herstelt blessures en chronische pijnen. Yoga zorgt ook, dat je beter met stress kunt omgaan en met andere ongemakken uit het dagelijkse leven. Yoga is goed voor zowel mannen als vrouwen. Yoga beoefenen kent vele voordelen voor het lichaam omdat het je sterk en krachtig maakt:

  • je bent bijna nooit meer ziek
  • je verbetert je houding en je raakt in vorm
  • je rekent af met rug-, schouder-, of nekklachten en knieklachten
  • je verbetert de ademhaling en de stofwisseling
  • het herstelt blessures en vermindert chronische (hoofd-)pijnen
  • je valt ervan af

En yoga biedt ook voordelen voor de psyche en ziel:

  • het geeft mentale kracht en energie
  • het vermindert stress
  • je gaat er bewuster en met meer passie door leven
  • je verbetert je concentratievermogen en focus

Yoga is uitermate geschikt voor iedereen (zowel mannen als vrouwen) die druk van buitenaf het hoofd willen bieden en het lichaam in vorm willen brengen of houden.

Practical yoga

Practical yogalessen, geïnspireerd door Pralaya Yoga, zijn een fysieke uitdaging en is de basis voor "Kracht in het Leven".
Energieke en spierversterkende yoga voor meer kracht en souplesse. Uitlijning van de gewrichten inclusief de wervelkolom en aanwakkeren van vergeten spieren. Ter voorkoming en/of genezing van blessures. Doordat je beter in balans komt, gaan je organen beter functioneren en vica versa.

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is een krachtige en veelzijdige vorm van yoga. Er wordt gewerkt met dynamische oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra's en krachtige meditaties. Je voelt de werking direct!

De kundalini Yoga lessen leren je je eigen energieveld te beheren en ook te versterken. Daarnaast zullen ze een vrije energiestroom in je lichaam stimuleren ter bevordering van je bewustzijn. De zintuigen komen tot rust, de energie gaat beter stromen en het is ontspannend voor lichaam en geest. Kundalini Yoga brengt je energieniveau op een hoger peil, waardoor je wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent en je uiteindelijk wakkerder bewuster en stralend gezond wordt. Het is een volledige workout voor lichaam, geest en ziel. De lessen zijn een combinatie van oefeningen, chanten van mantra's en ademhalingstechnieken, mudra's en meditaties.

De lessen zijn uitdagend, confronterend en inspirerend en voor iedereen geschikt!

Je brengt je lichaam in vorm en traint de geest om flexibel en stabiel om te gaan met stress en verandering. Negatieve patronen en weerstanden worden doorbroken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je realiseert je mogelijkheden.