Jij bent Energie💡🌟⚡💖

Jij bent energie

“Je bent niet zomaar een fysiek wezen dat in een fysieke wereld leeft, je bestaat uit energie en je bestaat in een universum waarin alles vibrerende energie is”.

Wist je dat je het vermogen hebt om energie uit te zenden en te ontvangen?

Een van de grootste uitdagingen voor ons als mens is begrijpen hoe we als energiewezen kunnen leven in een wereld waarin alles uit energie bestaat. Elk woord dat je spreekt en elke actie die je onderneemt, van de eenvoudigste taken zoals ademhalen, lopen en eten tot de complexiteit van je emoties en gedachten, vereist energie.
Deze emoties en gedachten, zowel positief als negatief, dragen hun eigen energetische trillingen met zich mee die je ervaringen kunnen vormgeven en impact kunnen hebben op de wereld om je heen.
En door de beheersing – ‘het bemeesteren’ – van je vibraties kun je een wereld met eindeloos potentieel ontsluiten. Beschouw jezelf als een zender van energie, die signalen uitzendt en die het universum over jou vertellen. Deze signalen kunnen andere energetische wezens, gebeurtenissen en ervaringen aantrekken of afstoten.

De Universele wet van Resonantie

“Like energy attracts like and opposites repel”

Als je energetische zelf woede en frustratie uitstraalt, zal je fysieke realiteit dat ook weerspiegelen. Van nature trek je naar dingen die aansluiten bij hoe je je voelt en wie je bent. Als je een energie van rijkdom en overvloed uitstraalt, zal je leven dat weerspiegelen door meer rijkdom en overvloed in je fysieke realiteit te brengen. Op dezelfde manier zul je, als je negatieve of dissonante energie uitstraalt, waarschijnlijk ervaringen aantrekken die overeenkomen met je staat van zijn🧲.
Als je eenmaal begrijpt dat je vibrerende zelf soortgelijke dingen aantrekt, wordt het duidelijk dat als je een andere ervaring in je leven verlangt, je de signalen die je uitzendt moet veranderen. Met andere woorden, als je andere omstandigheden of uitkomsten wilt aantrekken, moet je je gedachten, emoties en algehele energie aanpassen aan wat je wilt ervaren.

Door bewust de signalen te veranderen die je uitzendt, kun je een verschuiving creëren in de patronen en ervaringen die in je leven komen. Je bent zoveel krachtiger dan je ooit had gedacht. Door te begrijpen hoe je de trillingen van je gewenste leven kunt overbrengen, kun je de manier waarop je de wereld ervaart fundamenteel veranderen en op één lijn komen met je ideale leven, je ‘zielepad’.

De (Kiem-)Kracht van je Gedachten

Je gedachten zijn inderdaad niet zomaar willekeurige mentale processen, ze dragen energie en trillingen. Elke gedachte die je genereert, veroorzaakt een specifieke trillingsfrequentie in de neuronen van je hersenen. Deze energetische activiteit creëert een krachtig veld, dat zich aansluit bij jou en overeenkomstige ervaringen naar je toe trekt. In wezen fungeren de energie en trillingen die door je gedachten worden uitgezonden als magneten, die de essentie van datgene waarop je je concentreert, aantrekken en manifesteren. Door dit principe te begrijpen, kun je je gedachten bewust richten op de resultaten die je wenst. De kracht van je gedachten benutten om je realiteit vorm te geven. Je gedachten zijn de bouwstenen van je realiteit. Er is een gezegde: “Wat je gedachten zijn, het worden woorden; Let op je woorden, het worden daden; Let op je daden, het worden gewoonten: Let op je gewoonten, ze worden karakter: Let op je karakter, het wordt je lot”.

Je gedachten zijn de zaden die je toekomst manifesteren. He tis belangrijk om er rekening mee te houden hoe je je energie besteedt, omdat deze je aandacht volgt. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen waar je je energie op richt. Je hebt de vrijheid om te kiezen. En zelfs het nemen van een beslissing kost energie.

Alles is Energie

Albert Einstein zei ooit: “Alles is energie”. Zo ook het lezen van deze email vraagt energie. De energie waarop we ons concentreren, vormt uiteindelijk onze realiteit. Jij beschikt over de kracht om deze energie te sturen en te beheren, door te bepalen waar je deze moet concentreren en hoe je deze kunt gebruiken. Door dit te doen, kun je je energie op een effectieve manier kanaliseren naar je doelen en ambities. Het is belangrijk om te erkennen dat jij zelf de macht hebt om je energie onder controle te houden. Als je je somber voelt, kun je je aandacht richten op iets dat je geest oplift. Je kunt ook je energie beïnvloeden door tijd door te brengen met positieve mensen, activiteiten te ondernemen die je plezier brengen en jezelf te omringen met opbeurende boodschappen.

Het nemen van stappen om je energie te beschermen is ook van cruciaal belang. Zoals het stellen van zuivere grenzen, het vermijden van negatieve situaties en relaties en het beoefenen van zelfzorg. De universele lijnen in jouw voordeel die je alles brengen wat resoneert met jouw energie. Vertrouwen en geloven in de kracht van energie kan opmerkelijke transformaties in je leven teweegbrengen.

Oefening:

Sluit je ogen en maak contact met je innerlijke zelf, terwijl je de energie door je heen voelt stromen. Voel de liefde, de kracht en de helderheid. Jij bent energie met het vermogen om jouw realiteit te creëren en jouw ambities te realiseren. Je bent waardig en ‘blessed’ om op jezelf en het universum te vertrouwen en de magie in je leven te zien ontwikkelen. Om je gedachten in overtuigingen om te zetten, is het van cruciaal belang om de daad van vertrouwen en geloven actief te beoefenen. Door vertrouwen te stellen in het vermogen van het universum om in je behoeften te voorzien, door je potentiële verlangens en dromen te erkennen en door je verdienste van liefde en geluk te omarmen, kun je diepe vrede en vreugde cultiveren.

Weet dat je niet alleen de druppel in de oceaan bent, je bent de hele oceaan in een druppel. Laat je vibraties door de eeuwigheid heen weerklinken. En moge jouw reis er een zijn van eindeloze ontdekkingen, groei en transformatie. Het universum wacht reikhalzend op jouw harmonieuze vibraties, klaar om een realiteit te co-creëren die je wildste dromen te boven gaat.
Door bewust te kiezen voor het afstemmen van je gedachten, emoties en overtuigingen op de gewenste vibratie, kun je overeenkomstige ervaringen in je leven aantrekken en manifesteren.

Vertrouwen

Door vertrouwen te stellen in energie, erken je dat je het verdient om te ontvangen en dat je het vermogen hebt om genereus aan anderen te geven. Begin je te openen voor dat er meer in het leven is dan wat zichtbaar is en dat er een grotere kracht in het spel is. Raak verbonden met iets groots, iets dat grenzeloze kennis, begrip en liefde bezit.
Vertrouwen op energie brengt opmerkelijke veranderingen in je welzijn teweeg. Je energie wordt op één lijn gebracht, je cellen verjongen en je algehele gezondheid verbetert.
Gevoelens van wanhoop, verwarring en teleurstelling vervagen en maken plaats voor een gevoel van sereniteit, evenwicht en lichtheid. Je energie wordt helder, puur en stroomt soepel als een bergbeekje. Je omarmt je waardigheid en verdienste. En vreugde wordt een constante aanwezigheid in je leven.
Wijsheid, vredig zijn en helderheid doordringen je gedachten. Dit is de diepgaande impact van energie en als je er je vertrouwen in stelt, valt alles moeiteloos op zijn plaats. Wanneer je op het universum vertrouwt en vertrouwen hebt in je eigen kunnen, wordt je energie zowel krachtig als sereen.
Wijsheid en rust komen van binnenuit. Je gedachten transformeren in overtuigingen en je dromen beginnen werkelijkheid te worden in je realiteit. Door in je ambities te geloven en concrete stappen in die richting te zetten, heb je het vermogen om belangrijke transformaties in je leven te creëren en alles te bereiken waar je (ware zelf) naar verlangt. Heb vertrouwen in jezelf en in de leiding van het universum om je naar je doel te leiden en je zult je waremissie in deze wereld ontdekken.

Onbewuste Agenda’s

Maar wanneer kies je zelf en wanneer word je toch gestuurd door onbewuste agenda’s?

We zijn hier op aarde om te ervaren, te groeien en onopgelost karma – is gelijk aan onopgeloste energie – op te lossen. Loslaten van oude (ingesleten of door erfenis en kopiëren overgenomen) patronen en overtuigingen is de sleutel. Weet jij wat er in je onderbewuste zoal afspeelt? Hihi, waarschijnlijk niet, anders was het al wel in je bewustzijn opgedoken😊🤔

Durf je jouw box van Pandorra te openen? Je kan het aan 💪🏼, anders was je hier nu niet😉.

Het Spel van het Leven

Onderzoek het spel van het leven, daar waar je mind trucjes bedenkt om daar waar het ongemakkelijk wordt te omzeilen, en daar zijn uiteraard tig goede redenen voor😊!! Of een andere afslag te nemen (die van afleiding).

Hoe groter je bewustzijn, hoe meer je de ‘slinkse’ trucjes van je ego begint door te krijgen, hoe meer je je kunt afstemmen op de energie die jij wilt uitzenden vanuit je ware zelf.


Hoe groter je bewustzijn, hoe hoger je frequentie, hoe krachtiger je positieve veld wat je uitstraalt, hoe krachtiger je energie in lijn met essentie.