Ademcirkel & gong

2 krachtige methodes gebundeld: Ademcirkel en Gong

There is one way of breathing that is shameful and constricted. Then, there’s another way: a breath of love that takes you all the way to infinity.

— Rumi

Petra Pruijsen begeleidt deze ademcirkel en wordt ondersteund door o.a. Miranda en passende muziek.
Ademcirkel – een dynamische verbindende ademhalingsmeditatie die je liggend doet.

Je adem is altijd bij je, het is een afspiegeling van hoe je je op dit moment voelt en hoe je in het leven staat. Van jongs af aan maak je dingen mee; prettige ervaringen, maar ook pijnlijke. Om jezelf te beschermen ga je oppervlakkiger ademen of zelfs even stoppen met ademen. Je verbreekt daarmee de verbinding met de ervaring en dus met jezelf. Zo’n niet doorvoelde ervaring wordt opgeslagen in je lichaam, dit gebeurt onbewust….

Door ‘Verbonden Ademen’ wordt je bewust van die patronen en gewoontes en kun je ze vervolgens doorbreken. Hierdoor ga je voller en vrijer ademen, zodat je weer volop van het leven kunt genieten.

Helend Gong bad

De ontspanning na de ademsessie wordt begeleid door de gong bespeeld door Miranda, om het proces nog extra kracht bij te zetten en tot de diepere lagen door te laten dringen. De gongvibraties gaan veel verder dan ons gehoor. Ze raken alle zintuigen en alle niveaus van ons wezen.

Elke sessie heeft een eigen thema, afhankelijk van het seizoen, de maanstand, etc.

Ongeveer elke 3e vrijdag van de maand → Klik op Meer info & Tickets voor de data…