Beginnen met Mediteren

Mediteren kun je leren. Iedereen kan leren mediteren.

Bij MI-Zen leer je mediteren in de meest eenvoudige vorm: zenmeditatie. Je hebt er niets voor nodig, alleen je adem en eventueel een meditatiekussen. Je adem heb je altijd bij je. Een heel praktische meditatie.

Waarom zou je mediteren?

We leven in een snelle, soms hectische, maatschappij waarin we voorbij gaan aan de stilte. Maar onze hersenen hebben de stilte wel nodig om echt te kunnen focussen, maar ook om je te ontladen en weer op te laden.
Zenmeditatie leert je om in het NU en in balans te zijn. Je leert beter omgaan met stress en emoties en je kunt dieper en echt ontspannen. Zenmeditatie is geen ‘quick fix’, maar een zeer gedegen basis voor de rest van je leven. De voordelen merk je overigens al binnen enkele weken.

Beter ademen, betere houding

Je gaat beter en dieper leren ademen, waardoor diverse organen weer beter kunnen functioneren. Er wordt gewerkt aan een betere houding, je ruggengraat wordt figuurlijk en zeker ook letterlijk getraind, hierdoor zit, loop en sta je meer rechtop, waardoor organen meer ruimte hebben om goed te functioneren.

Goed Voelen

Door regelmatig te mediteren ga je steeds beter voelen wat er werkelijk in je omgaat, of de emotie die gevoeld wordt bij een situatie van nu is of een herinnering aan het verleden, je laat je steeds minder lijden door de emoties en hebt steeds meer de regie in handen over je leven en je gevoelens.

Nieuwe cursus LEREN MEDITEREN

Er start een nieuwe cursus “Beginnen met Zen” op donderdag 5 maart 2020 van 19:45 uur tot 21:30 uur. De cursus omvat 20 lessen, 19 lessen en 1 terugkomles na de zomervakantie.

Kennismaken met ZEN Workshops

Zenmeditatie werkt voor iedereen en is vooral heel praktrisch. Om eerst te proeven of zenmeditatie wel bij je past hebben we workshops gepland, waarin je kennismaakt met mediteren en je voelt direct al wat het met je kan doen.

ZATERDAG 25 januari 10:00 – 12:30 
ZONDAG 26  januari 13:30 – 16:00

ZATERDAG 8 februari 10:00 – 12:30
ZONDAG 9 februari 13:30 -16:00

Meld je aan voor de cursus “Beginnen met ZEN” stuur een email naar info@mi-yoga.nl

klik hier voor meer informatie over data

Wil je meer weten, houdt de website in de gaten voor nieuwe introductie workshops en introductiecursus.
Wil je op de hoogte blijven: stuur alvast een email naar info@mi-yoga.nl