Beginnen met yoga

Ongeacht je conditie of leeftijd, het beoefenen van yoga is een van de beste manieren om gezond te blijven, er goed uit te zien en je vitaal te voelen. Maar als je nieuw bent in yoga dan kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Vooral belangrijk is een open mind en geduld. Met een beetje vastberadenheid en doorzetting merk je de resultaten in mum van tijd.

Maar ik ben niet lenig, is yoga dan wel iets voor mij?
Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen, je wordt er vanzelf lenig van door het gewoon te doen, maar lenig worden hoeft niet het doel te zijn, het is in ieder geval een bijkomend effect.

Met welke les zal ik beginnen, het is mijn eerste kennismaking?
De lesvormen bij MI-Yoga zijn vooral dynamische vormen, maar hebben verschillende niveaus. Afhankelijk van jouw fysieke gestel en je persoonlijke doel kun je een keuze maken uit de meer uitdagende lessen en de wat lichtere lessen. Als je op zoek bent naar wat uitdaging, probeer dan eens de Practical Yogales of de Kundalini Yogales. Wil je het wat rustiger aan doen, probeer dan eens de Heart Wave Yogales of de Practical yoga minder intensief. De Practical Soft Yogales is de meest rustige vorm.
Gun jezelf de tijd om uit te zoeken welke vorm het beste bij je past, je kunt alle vormen proberen om te voelen welke op dit moment het meest geschikt is voor je. Je zit niet vast aan een les of leraar. Laat je lijf beslissen, maar je moet ergens beginnen:

→ Bekijk de yogastijlen en kies welke vorm jou het meest aanspreekt. Meld je aan en laat je verrassen.

Wij van MI-Yoga helpen jou
Ons doel is om jou te helpen in contact te blijven met zowel je lichaam en je geest. We helpen je om meer kracht en souplesse te krijgen, te genezen van een blessure of overbelasting, het balanceren van je spierstelsel en het verbeteren van je houding, het verhogen van je mobiliteit en nog veel meer! Kom yoga gewoon eens proberen bij MI-Yoga! en ontdek het verschil voor jezelf zowel op als buiten de yogamat.

Maak kennis met yoga in 4 lessen

Reserveer een proefles