Mi op locatie

We leven in een hectische tijd met veel drukte, deadlines en stress. Een gezond werkklimaat, dat willen we allemaal. Mi-Yoga! biedt bedrijven de mogelijkheid om te investeren in de gezondheid van medewerkers en bij te dragen aan een positieve werksfeer. Gezonde en ontspannen werknemers, die zich fit en opgewekt voelen zijn waardevol voor ieder bedrijf.

DE VOORDELEN:

De algehele gezondheid van uw werknemers zal verbeteren op mentaal en lichamelijk niveau. Uw medewerkers raken beter bestand tegen stress. Er zal aandacht zijn voor uitlijning van het lichaam voor een betere werkhouding, hierbij zullen verborgen spieren aangesproken worden.

Kortom….bedrijfsyoga vermindert de kans op een burn-out, vermindert de kans op rsi- rug- en/of nekklachten, vermindert maag- en darmstoornissen, vermindert slapeloosheid,  verbetert de concentratie, verbetert de lichamelijke conditie, zorgt voor een ontspannen sfeer, meer creativiteit en daadkracht.

WEG MET STRESS

Een gezonde geest betekent een gezond lichaam.

Yoga is de perfecte manier om stress te lijf te gaan en spanning los te laten.

HOE GAAN WE TE WERK:

In overleg met u als organisatie zullen we de lessen zodanig afstemmen, zodat iedere werknemer deel kan nemen aan de lessen. De lessen kunnen voor tijdens of na werktijd gegeven worden of zelfs in de lunchpauze. Dit kan 1, 2, of 3 keer per week plaatsvinden. Ook kunt u ervoor kiezen de bedrijfsyoga te introduceren middels een workshop of gekoppeld aan een bedrijfsuitje.

  • verhoging van de vitaliteit;
  • een betere lichaamshouding;
  • vermindering van stress en betere stresshantering;
  • terugdringing en voorkoming van onnodig ziekteverzuim;
  • een betere en gerichte concentratie en focus.

WAT IS ERVOOR NODIG:

Mi-Yoga! verzorgt de yogalessen bij u op de werkvloer. Het enige wat er voor nodig is, is een ruimte alwaar matjes uitgerold kunnen worden. De investering is laag en het resultaat laat niet lang op zich wachten, al na enkele lessen merkt u vooruitgang. Ook kunt u (bijvoorbeeld bij gebrek aan ruimte) in overleg de lessen boeken in de Appelschuur te Dussen.

INTERESSE:

Wilt u meer weten of Mi-Yoga! iets voor uw organisatie kan betekenen, mail naar info@mi-yoga.nl of bel met Miranda op 06-51925498.