Praktische info

Wat zijn de openingstijden? 
Bekijk het online rooster voor de lestijden. In principe zijn de deuren een kwartier voor aanvang van de les geopend. Zowel in de Appelschuur als in Het Huis van Hier en Nu.


Wanneer kan ik starten? 
Nu meteen? Je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Onze lessen lopen door, wat maakt dat je op elk moment kunt instappen. Denk van tevoren wel goed na over je behoeften en wensen. Wat wil je? Wat verwacht je van de les? Kom je voor fysieke inspanning of zoek je rust en ontspanning? Bij Yoga Stijlen lees je wat je van onze yogalessen kunt verwachten. En op het lesrooster staat bij elke les de intensiviteit van de les geschreven.


Moet ik me voor elke les inschrijven of kan ik komen wanneer ik wil? 
Je bent welkom bij elke les en het is handig wanneer je je inschrijft. Dit kan met de MINDBODY App. Kom je voor de allereerste keer? Kom dan zo’n 10 minuten eerder, zodat je alvast kunt wennen en kennismaken met de leraar. We raden je trouwens altijd aan om wat vroeger te komen. Al helemaal als er aan de les van jouw keuze geen andere les voorafgaat. De deur van de studio gaat een kwartier vóór de eerst les open. Pak die kans om je matje alvast uit te rollen en bij jezelf te komen. Het is heerlijk om de hectiek van de dag los te kunnen laten voordat de les begint.

Welk abonnement kan ik het beste nemen? 
Bij MI-Yoga! kun je per losse rit betalen of je koopt een 10-rittenkaart, het goedkoopste is om een abonnement te nemen voor 1, 1½ of 2 x per week met een automatisch maandelijkse incasso. Hoe vaker je komt, hoe goedkoper de yogales. Welk abonnement je ook kiest, je kunt altijd elke les bijwonen, die je wilt. Klik hier voor de mogelijkheden.

Kan ik pinnen? 
Wij hebben geen pinautomaat, neem dus contant geld mee of maak het bedrag vantevoren over.