SOUL BODY FUSION® IS EEN ENERGETISCHE METHODE, DIE DIRECT WERKT EN OP EEN RUSTIGE MANIER DIEP DOORDRINGT. HET HELPT JE OM JE ZIEL VOLLEDIG IN JE CELLEN TE BRENGEN EN JE AF TE STEMMEN OP JE EIGEN LEVENSKRACHT.

Het ontbrekende stuk voor healing en meer

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn?
Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…

‘Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’

[Uit: Jonette Crowley, Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk
voor healing en meer.]

Wil je dit ervaren* ?
Neem dan contact op met Miranda, gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner.
Dit kan zowel in de Appelschuur in Dussen als online via Zoom:

Stuur een email naar info@mi-yoga.nl

Een sessie bestaat uit twee delen van 10 minuten, met een korte pauze ertussen waarbij de intentie wordt gezet om je lichaam met het licht van je ziel te laten versmelten.

* Het is aan te bevelen om daarvoor 3 Soul Body Fusion® sessies te ontvangen, om het proces diep in je cellen te verankeren.

ERVARINGEN

De sessies met Miranda waren letterlijk en figuurlijk oplaad-momenten. Haar rust en mogelijkheid om ruimte te geven aan wat er omhoog kwam voelde kalmerend. Ook al zat ik op een stoel achter mijn bureau, het voelde alsof ik in de natuur aan het aarden was. Mijn gedachten dwaalden nog steeds overal en nergens heen, en toch had ik veel minder behoefte om daar in mee te gaan. Zelfs nu, weken later, voel ik me iets lichter wanneer ik een momentje voor mezelf neem en me weer visualiseer dat mijn ziel en lichaam dichter bij elkaar komen.

WendyDe sessies met Miranda waren letterlijk en figuurlijk oplaad-momenten

Heerlijk rustig, je glimlachend verbonden voelen met je lichaam kun je ervaren bij soul-body fusion.

Maar er is meer!

Miranda helpt je te kijken en verbinden met wie je in essentie bent: En dan kunnen er energieën gaan stromen, misschien ontstaat er warmte, rust en nieuwe inzichten in beeld of woord, zomaar vanuit een liefdevolle aandacht. Wat een kadootje om jezelf te geven! Gewoon op afstand of als je nog een beetje twijfelt over quantum physics, dat alles vibratie is, dan gewoon met een persoonlijk bezoekje.

Dank je wel Miranda.

ChrstelWat een kadootje om jezelf te geven!

Tarieven

Persoonlijke sessie(s):

Losse sessie online: € 33,33
Losse sessie in de Appelschuur: € 44,44
Pakket van 2 online sessies: € 59,59
Pakket van 3 online sessies: € 88,88 euro (meest gekozen).
Pakket van 1 live sessie en 2 online sessies: € 99,99

Over Jonette Crowley

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.

Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren. Vanaf eind jaren 1980 ontving en deelde ze teachings van haar gidsen: White Eagle en Mark. Geleid en geïnspireerd door haar gidsen geeft Jonette workshops en retraites in spirituele groei in de VS en Europa. Ze heeft heel veel gereisd — naar meer dan 60 landen, en ze leidt spirituele avontuurlijke reizen naar bijzondere en heilige plaatsen.

Jonette heeft 2 boeken geschreven: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion (beiden vertaald in het nederlands). Haar openhartige en bezielde beschrijving van haar reizen en de daarmee verbonden innerlijke reizen maakt het lezen tot een diep energetische ervaring.

www.soulbodyfusion.com

‘MARK’ is een kosmisch wezen van de Grote Witte Broederschap, gechanneld door Jonette sinds 1989. Hij transporteert je op een natuurlijke manier naar hogere staten van bewustzijn zodat je die zelf kan ervaren. Je ontvangt je eigen wijsheid en inzichten en je kan diepgaande veranderingen voelen dat alleen ontvouwend en uitbreidend bewustzijn je kan geven. Voor als je een pad wilt met begeleiding en wegwijzers, maar zonder leraar of dogma; voor als je verlangt naar spontane doorbraken, maar niet goed weet die in gang te zetten…. dan kan werken met MARK precies het juiste antwoord zijn!

Een citaat van Mark: “… Jij bent de bron die je altijd buiten jezelf hebt geplaatst. Ontwaken is niet slechts een toename van bewustzijn, het is vooral een toename van ons scheppend vermogen. Meesterschap is een voorwaarde voor schepping. We gebruiken het woord schepping zodat je jezelf als God/Godin zal herinneren. Schepping ontstaat uit Harmonie. Doordat jullie bewustzijn en het bewustzijn van de mensheid wordt verhoogd en in harmonie gebracht met Aarde en de Natuur zal alles op elkaar afgestemd zijn voor een krachtig Ontwaken” – MARK