MI!

Hallo Sat Nam, mijn naam is Miranda Beenackers (Param Bhagat).
Vanaf 2000 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen en had er onmiddellijk een goed gevoel bij. De energie, kracht, souplesse en innerlijke rust, die ik door de veelal uitdagende houdingen kreeg, maakten mij nieuwsgierig. Daarom heb ik besloten er nooit meer mee te stoppen (Becoming a yogafan-atic).

De eerste yoga opleiding, Ashtanga Yoga startte ik in 2009. Vanaf 2010 ben ik begonnen met yogales geven. Daarna heb ik opleidingen gevolgd waaronder Pralaya Yoga, Zenleraar, SOMA Breath Instructor,  Kundalini Yoga Awakening Training Level 1 en 2, Gong Master Training, Gatka Training. Alle trainingen hebben me veel geleerd over mezelf, hebben mijn ogen doen openen, hebben me opgeschoond, zowel fysiek, mentaal als energetisch. En dat voel ik, de levensenergie stroomt.

Tijdens de yogales vind ik het vooral leuk om je uit te dagen op de mat en geef je daar alle ruimte om je eigen lichaam en geest te ontdekken en je grenzen te onderzoeken en verleggen. Ik blijf graag “down to earth” en probeer je met een tikkeltje humor net dat extra duwtje te geven, want voorbij aan je comfortzone daar ligt je groei, oeps.

Oja…door de Kundalini Yoga opleiding, ben ik ook in aanraking gekomen met de GONG, daar zit een ongekende power in, een oerkracht, die je terugbrengt naar je essentie. Sindsdien geef ik her en der workshops in Kundalini Yoga met een Helend Gongbad, een erg bijzondere en krachtige combinatie en organiseer ik jaarlijks een All Night Gong Puja (samen met anderen).

Tot snel in één van de lessen.

Yoga Certificaten:

200H RYT via Yoga Alliance
500H RYT via Yoga Alliance
Kundalini Yoga teacher Level I, II en III
Soma Breath Instructor

Daarnaast heeft Miranda nog diverse workshops bijgewoond van o.a. Robert Boustany, David Swenson, Michael Hamilton, Elsie Mathijssens, Wim Hof, Joachim Meire, Marlies de Koning, Tulku Lobsang, Dorinda Farver, Nicki Forman, Karta Singh, Har Anand Singh. Zij is ook een maand lang voor een intensieve training bij Robert Boustany naar Houston geweest om meer te leren over het Pralaya Yoga systeem.

Zen Certificaten:
Zencoach
Zenleraar

Gong Certificaat:
Gong Master

Soul Body Fusion®:
Soul Body Fusion® Practitioner
Soul Body Fusion® Teacher

Miranda is te volgen op Facebook