MI!

Miranda Beenackers is in 2000 begonnen met het volgen van yogalessen en in 2009 besloot zij een opleiding te volgen om Ashtanga-yogalessen te geven. Vanaf september 2010 geeft Miranda les op verschillende locaties in Breda, Dussen en Veen. In 2011 is zij haar kennis en ervaring gaan uitbreiden met Pralaya Yoga en heeft inmiddels het 200H en 500H Yoga Alliance Certificaat behaald. Haar lessen zijn uitdagend en dynamisch en de nadruk ligt op techniek en het juist uitvoeren van de houdingen. De lessen zijn voor iedereen geschikt. Miranda zit niet stil, of toch wel, want op dit moment (feb. 2014) is zij bezig met een opleiding tot Zenleraar en moet daarvoor dagelijks mediteren en daarnaast volgt zij de online training van Wim Hof – The Iceman.

Miranda is van beroep kok en houdt ontzettend van lekker koken. “Gezond eten en Yoga” gaan goed samen en daarom heeft zij zich verdiept in gezonde voeding en brengt de kunst van het “gezond koken” over aan iedereen die interesse heeft. Omdat het niet zo gemakkelijk was en nog steeds is om aan al die gezonde producten te komen is zij de webshop Eat-MI! gestart, deze loopt sinds 2015 via MI-Yoga!.

Yoga biedt tal van mogelijkheden. Samenvattend: “lichaam en geest komen in harmonie”. Miranda wil met een “down to earth” benadering, een gedegen kennis en een tikkeltje humor zoveel mogelijk mensen met de helende kracht van yoga laten kennis maken en zo een steentje bijdragen aan ieders welzijn!

Yoga Certificaten:

200H RYT via Yoga Alliance
500H RYT via Yoga Alliance
Kundalini Yoga teacher Level I

RYT200_200x200    500H RYT

Daarnaast heeft Miranda nog diverse workshops bijgewoond van o.a. Robert Boustany, David Swenson, Michael Hamilton, Elsie Mathijssens, Wim Hof, Joachim Meire, Marlies de Koning, Tulku Lobsang, Dorinda Farver, Nicki Forman, Karta Singh, Har Anand Singh. Zij is ook een maand lang voor een intensieve training bij Robert Boustany naar Houston geweest om meer te leren over het Pralaya Yoga systeem.

Zen Certificaten:
Zencoach
Zenleraar

Miranda is te volgen op Facebook