Soul Body Fusion® Practitioner Workshop

In de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen.
Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt.  Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.
Het effect van een sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.

Samengevat: Na de Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk. Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing. Uit Amerikaans onderzoek blijkt tevens dat je bewustzijnsfrequentie (trilling) een meetbare sprong omhoog maakt.

De Practitioner workshop wordt door Soul Body Fusion® teacher Miranda Beenackers gegeven in het Nederlands (also possible in English) in de pittoreske Appelschuur in Dussen.
Meer informatie over Soul Body Fusion® en de (mogelijke) effecten van de workshop vind je helemaal onderaan deze pagina.

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop duurt 1 dag van 10:00 uur tot 17:15 uur. Na deze workshop ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certifcaat.

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is:
€ 179,- inclusief 21% BTW
Huisgemaakte, blessed met SBF, biologische vegan soep inbegrepen. Thee en snackjes ook voorzien.

Herhaling van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop

Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen.

Als je de workshop herhaalt en je neemt iemand mee die de workshop voor de 1e keer volgt dan krijg je zelf € 50,- korting op het tarief. De extra deelnemer betaalt het normale tarief.

Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor of na de workshop 1 of meer persoonlijke sessies bij mij te doen.

Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op de nationale www.soulbodyfusion.nl website als gecertificeerd practitioner.

Wil je graag een workshop volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om in delen te betalen. Stuur dan een email naar info@mi-yoga.nl, er is altijd een oplossing.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com).

Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren gaf Jonette Crowley door op dinsdag 8 september 2020:
“It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.” Thank you all! ❤️ 🌈

Balans tussen ziel, lichaam en geest

Tijdens de workshop word je met hulp van Soul Body Fusion® leraar Miranda Beenackers afgestemd op het Soul Body Fusion® proces, zodat je het na de workshop zelfstandig kunt toepassen. Dit proces brengt balans tussen ziel, lichaam en geest én verhoogt de trilling van jezelf en de wereld.

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood)  schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
“Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen.” (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer –  Jonette Crowley)

Miranda heeft in 2021 bij Arno van Dijk een intensief trainingsprogramma, de lerarenopleiding, met succes afgerond om de workshop te mogen geven. Mocht je na de Practitioner Workshop nog verder willen dan kun je de lerarenopleiding bij Arno van dijk volgen: (https://urpichai.nl/lerarenopleiding-sbf/).

Na de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Wat ga je leren

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshopdag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Nadat je door het volgen van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop bent afgestemd kun je het proces activeren met een intentie en komt de Zielsenergie meer in het lichaam van de ontvanger.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen 2×10 minuten op de vingertoppen van de ontvanger legt maar je leert het ook toepassen op afstand zonder fysiek contact.

…en wat nog meer

Dat kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk. Miranda heeft er zelf elke dag profijt van door dagelijks een paar minuten Soul Body Fusion® toe te passen, “Mijn frequentie gaat omhoog en mijn hoofd wordt er stiller van en regelmatig voel ik de energie door mijn lichaam stromen, een soort van resetten. Ik heb al voor veel mensen het veld mogen uitzetten waardoor zew weer terug in hun eigen kracht konden komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.”

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop krijg je uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna helpt Miranda je het toe te leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe kunt passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles in 1 dag.

De dag duurt van 10:00 tot 17:15 uur en na afloop kun je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen.