Zencoaching

Aanpak en effectiviteit

Zencoaching onderscheidt zich door haar aanpak en effectiviteit. Dit komt mede door het proces van meditatie. We coachen alleen mensen die regelmatig mediteren, omdat deze inzet de persoonlijke groei optimaal ondersteunt. Onze coaching is effectief door de professionele, open en objectieve reflectie. Aandachtig luisteren en empathische reflectie worden afgewisseld met theorie, creatieve oefeningen en meditatie.
Meditatie is de optimale vorm van zelfreflectie en daardoor ondersteunt deze de coaching krachtig. Deze combinatie maakt zencoaching bijzonder effectief om te werken aan professionele en/of persoonlijke doelstellingen.
Ervaring met zen is niet nodig. Wanneer je geen ervaring met zenmeditatie hebt, vormt het leren mediteren tijdens de eerste drie sessies een belangrijk onderdeel van de coaching.


Ontwikkelen van mentale kracht

Coaching beschouwen we als de kunst om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun mentale kracht en energie en beter bij hun ware gevoel te komen. Juist door te leren helemaal in het hier en nu te zijn, kan ook beter aan de toekomst gewerkt worden. Door goed te vragen, te luisteren en aan te voelen kunnen we helpen de juiste vragen en antwoorden te vinden. Zen helpt om echt aanwezig te zijn, te kunnen ontspannen en ook in moeilijke tijden je intuïtie te kunnen gebruiken. Hierdoor ben je in staat om bij te dragen aan het geluk van jezelf en de mensen in je omgeving. Onder geluk verstaan we het vermogen om onder alle omstandigheden te kunnen genieten van de kleine en grote uitdagingen die het leven biedt.

Interesse: Stuur een email naar ruud@mi-yoga.nl